Over Tref


Paul Jacobs

Paul is de drijvende kracht achter Tref-tendermanagement. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van (Europees) aanbesteden en dat aan beide kanten van de inkooptafel. In 2009 schreef hij ‘Kans of crime?’ (Kluwer), het eerste boekje met uitleg en tips over het inschrijven op een Europese aanbesteding.

 


Babette Blaisse

Er zijn situaties dat de inzet van een aanbestedingsjurist nodig of passend is. Denk aan complexe issues of een afwijzing (van een offerte) die vragen oproept. Tref-tendermanagement werkt samen met Babette Blaisse van Pot Jonker Advocaten. Babette is advocaat sinds 2002 en gespecialiseerd in Europees aanbestedingsrecht.  

 Tom van Soest

Tom is een veelzijdig grafisch ontwerper. Hij maakt dat uw offerte professioneel oogt. Mooi opgemaakte teksten, illustraties, grafieken, foto's, creativiteit te over. Samen met u bekijken we wat het beste resultaat oplevert.


Jij?

Wil jij hier staan? En jezelf ontwikkelen als bidwriter? Of beter gezegd meer zijn dan een bidwriter? Dat kan ook als zzp'er. Neem via e-mail contact op en dan kijken we samen verder.